MEGÉRKEZETT!

TRUSCULPT
2 IN 1

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR A VIP BODYSHAPE STÚDIÓJÁBAN! Karcsúsodj akár egy ebédszünet alatt!

5d lipolézeres alakformálás

TruSculpt 2 in 1 alakformáló kezelés!

A forradalmi, non-invazív, monopoláris rádiófrekvenciás kezelési technológiájú alakformáló gép, személyre szabott megoldást kínál bizonyított eredményekkel, akár már egy 15 perces kezelés alkalmával, amely tartósan csökkenti a zsírsejteket.

A TruSculpt-ot az teszi majd új kedvenceddé, hogy egy mindössze 25 perces kezelés elegendő a test bármely területére!

Más kezelési formák, átlagosan körülbelül  50 – 105 percet vesznek igénybe a kezelések elvégzésére, így a TruSculpt a legkényelmesebb a piacon a zsírsejtek gyors és még mindig ugyanolyan hatékony megcélzására, az izmok kényelmes éptésére, és a bőr feszesítésére egyaránt!

Ráadásul nincs szükség semmilyen “elvezető” kiegészítő kezelésre sem, hiszen a szervezet  elvégzi majd el az elhajt zsírsejtek kiürítését!

TRUSCULPT KEZELÉSEINK

TRUSCULPT
NO FAT

TRUSCULPT
MUSCLE

A TruSculpt NO FAT akcióban

A TruSculpt folyamatos monopoláris rádiófrekvenciát használ. Ez a technológia klinikailag bizonyítottan átlagosan 24%-os zsírcsökkentést tesz lehetővé, és a betegek egyéni igényeihez igazodik. A TruSculpt NO FAT 2Mhz monopoláris RF alacsony frekvenciájú és egyenletes továbbítású technológiája mélyen behatol a bőr alá, és eléri a teljes zsírréteget a bőrtől az izomig!

Valós idejű hőmérséklet szabályozás

A gép a bőr hőmérsékletét folyamatosan figyeli, és az energiaszállítást automatikusan úgy állítja be hogy elérje, és a zsírsejtekben tartsa a 45 Celsius foknál magasabb terápiás hőmérsékletet, miközben a bőr hőmérséklete 3-4 fokkal hűvösebb marad.

R

Csökkenti a zsírt

R

Feszesíti a bőrszöveteket

A rádiófrekvenciáról köztudott, hogy elpusztítja a zsírsejteket mélyen a bőr alatti rétegben, elkerülve az ereket, idegvégződéseket és más kötőszöveteket. A TruSculpt rádiófrekvenciás technológiájának legnagyobb előnye, hogy feszesíti a bőrszövetet, valamint elpusztítja az  alatta lévő zsírsejteket.

Az egyik leggyorsabb alakformáló kezelés a piacon jelenleg! A TruSculpt hő hatására károsítja a zsírsejteket, majd a szervezet eltávolítja azokat a testből.

Lipolézeres zsírbontó kezelés VIP Body Shape Debrecen

Az eredményessége ugyanolyan tartós mint egy zsírleszívásé, viszont nincs szükség műtéti beavatkozásra és az ára is kedvezőbb!

12 héttel a NO FAT kezelés után: Átlagosan 24%-os zsírcsökkenés! A zsírsejtek elpusztulnak ezáltal hosszú ideig diéta nélkül is tartós az eredmény!

Miért a TRUSCULPT?

Eltávolítja a makacs zsírt, amely ellenáll a diétának és a testmozgásnak

Megcélozza a makacs, nem kívánt zsírt a derékvonal környékén

Kényelmes, nulla fájdalommal és leállással

Látható eredmények már egy kezelés után! Az optimális eredmény 12 hét után látható

TruSculpt 2in1  kezelési területek

A TruSculpt egy ideális kezelés a zsírok célzott gyors és hatékony kezeléséhez a test bizonyos területein anélkül, hogy túlzottan laza bőrt hagyna maga után, vagy a bőr rugalmasságát veszélyeztetné. A TruSculpt eljárás kiválóan alkalmas a has, a combok, az oldalak, a karok, a toka a fenék és egyéb területek kezelésére.

A bőr tisztaságának és ékszermentességének biztosításán kívül semmi másra nincs szükség a felkészüléshez.

Kiemelkedően magas hatékonyság, extra gyorsan!

Kezelés egyidőben akár két területen is!

HAS

COMBOK

OLDALAK

KAROK

FENÉK

TOKA

TRUSCULPT MUSCLE

AKÁR 3X HATÉKONYABB ÉS ERŐSEBB MINT EGY HIEMT KEZELÉS!

Egy 30 perces kezelés, mely izmot épít, zsírt csökkent, szétnyílt hasizmot kezel. A gép egy igazi testszobrász!

Lehetőség van izomépítésre és a kívánt test kialakítására, amikor a diéta és a testmozgás önmagában nem érte el céljait. Az orvosesztétikai szakemberek új innovációi, a TruSculpt MUSCLE egyedülálló és hatékony alternatívát kínál, amikor a hagyományos módszerek nem elegendőek.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbben – 79%-uk – elégedetlenek a testükkel. Áthidalhatatlannak tűnő szakadék tátong a vágyott test és a között, amit el tudunk érni, még ha diétára és testmozgásra is fordítunk időt és pénzt. Tanulmányok kimutatták, hogy az edzőterem-tagságok 70%-a kárba megy az élet valósága által létrehozott akadályok miatt.

Az emberek joggal nem szeretnek időt és pénzt költeni edzőtermi tagságra és diétákra, amelyek egyszerűen nem működnek számukra. Az emberek jobb megoldást akarnak! Bemutatjuk a VIP Bodys Shape TruSculpt MUSCLE kezelést, amely egy nem műtéti célú testszobrászati megoldás, amely segít elérni alakformáló céljait.

A VIP Body Shape Trusculpt MSUCLE® az egyedülálló “Multi-Directional Stimulation” (MDS) új izomstimulációs technológián alapul, amely biztonságos és következetes eredményeket biztosít közvetlen izomstimulációval. Az MDS egy bioelektromos impulzus felhasználásával működik, amely a kutatások szerint célzott izomstimulációt biztosít a has, a fenék és a comb optimális erősítésére, feszesítésére és tonizálására.

Az MDS technológiát a TruSculpt adagolója vezérli és személyre szabja, beállítva a bioelektromos izomstimuláció polaritását, intenzitását és irányát. Ez lehetővé teszi a kiválasztott izmok testreszabott célzását, hogy többféle izom-összehúzódást hozzon létre, optimalizálva az izomzavar elvét. A truControl a hullámformák sebességét, irányát és intenzitását az Ön konkrét céljaihoz igazítja, mint például az izomtömeg növelése vagy a tonizálás.

A truSculpt MUSCLE nyolc izomcsoport egyidejű stimulálásával működik a has, a fenék és a comb területén.

Ha ez soknak hangzik, az azért van, mert a truSculpt MUSCLE nagyobb kezelési területet fed le, mint bármely más eszköz az alakformáló iparban. Az edzésprogramok tartalmaznak kondicionáló rutint, erősítő edzést és intervallum edzést.

A TruSculpt MUSCLE edzés intenzitása jóval meghaladja a hagyományos edzőtermi gyakorlatokét. Például egy TruSculpt MUSCLE edzés akár 54 000 hasi felüléssel egyenértékű minden 25 perces kezeléssel. A TruSculpt MUSCLE akár 20 összehúzódást is létrehoz másodpercenként tejsav felhalmozódás nélkül.

Mint minden nagy intenzitású testszobrászati programnál, a TruSculpt MUSCLE kezelések lehetővé teszik, hogy a tested edzésről edzésre haladjon három üzemmódban. Ezek a módok személyre szabottak, hogy megfeleljenek az Ön edzettségi szintjének és céljainak:

Felkészülési mód: ez a mód ráhangolja a testet az edzéshez, és felkészíti az átalakulási folyamatra azáltal, hogy reprodukálja azokat a csavaró mozdulatokat, amelyek megfeszítik az izmokat, és megfelelően kondicionálják azokat a következő két módhoz.

Tone mód: Ez ugyanazt a hatást fejti ki, mint egy intenzív erő- és állóképességi edzésprogram, olyan gyakorlatok szimulálásával, mint a guggolás és a felülés. A cél a megcélzott izmok erősítése az izmok összehúzásával és kimerültségig tartásával, mielőtt ellazítaná és ismételné. Ez a mód segít az izomtömeg felépítésében.

Alakformálás mód: A truSculpt MUSCLE edzés ezen része gyors, mély izom-összehúzódásokat tartalmaz gyors egymásutánban. Ez a mód növeli az alap anyagcsere sebességet (BMR), hogy segítsen jobban megformálni az izmokat.

%

Izomtömeg növekedés

%

Zsírszövet csökkenés

;

GYORSABB

;

ERŐSEBB

;

HATÉKONYABB

A népszerű izomépítő kezelés a HIEMT 20.000 izommunkát végez el 30 perc alatt, a TruSculpt MUSCLE kezeléssel ezzel szemben 59.0000 izomkontrakciót tudunk előidézni!

A TruSculpt MUSCLE talán legjobb tulajdonsága, hogy mindössze négy kezelésre van szükség 2 hét alatt, hogy elérje a kívánt eredményt. Ezenkívül a betegek állapota a kezelést követő 12 hétig tovább javul, drámai hatásokat mutatva. (1. ábra) Leállások nélkül a TruSculpt MUSCLE edzések akár egy ebédidő alatt is elvégezhetők, és tökéletesek egy elfoglalt anyukának, dolgozó szakembernek vagy bárkinek, aki aktív életmódot folytat.

Próbáld ki most! Kizárólag a VIP Bodyshapeben!

5 nap alatt több, mint 2 kg súlycsökkenés! 

Most itt az ideje, hogy Magyarország is élvezze ennek az elképesztően hatékony zsírbontó, bőrfeszesítő és izomépítő gépnek a fantasztikus hatásait!

A TruSculpt 2 az 1-ben technológia

A TruSculpt kettő az egyben a alakformáló terápia, egy új multifunkcionális kombinált műszer, amely egyesíti a két eredeti terápia, a technikáját
ID RF és Jisu EMS-el, a zsír csökkentésére és az izomtömeg növelésére.

NO FAT kezelés

A legkorszerűbb rádiófrekvenciás energia alapú terápia, valós idejű hőmérséklet-szabályozással. A zsírégető gép egy non-invazív, kényelmes monopoláris rádiófrekvenciás (RF) eszköz, amely több egyedi fogantyúval rendelkezik, melyeknek köszönhetően sokoldalú elhelyezése révén a teljes has vagy több testterület kezelésére is alkalmas egyidejűleg. Gyors, megbízható, kényelmes és klinikailag bizonyítottan
tartósan eltávolítja a makacs zsírsejteket olyan területekről, mint a has, az oldalak, a karok, a lábak, a toka és a fenék. A zsírcsökkentés mellett az RF
energia is elősegítheti a kollagén regenerálódását, javítja a bőr megereszkedését és a ráncokat, javítja az arc és az állkapocs vonalának általános kontúrját, bőre feszes és sima lesz.

A rádiófrekvenciás kezelés, biztonságos, hatékony, gyors és fájdalommentes, kényelmesebb élményt nyújt, és könnyen használható.

MUSCLE kezelés

A non-invazív eszközök új generációja!
Izomépítés, zsírcsökkentés és alakformálás  (EMS) azaz elektromos áram használatával! Az impulzusok a célizom folyamatos tágulásának és összehúzódásának serkentésére szolgál, ezáltal növelve az izomtömeget és az állóképességet. A hasizmok, karok, lábak és fenék feszesítésére és erősítésére is használható. A testszobrász EMS akár nyolc különálló területet is képes kezelni egyidejűleg! A 16 fogantyú több testterületen vagy több izomcsoportra helyezhető egyéni igényeitől és céljaitól függően. A MUSCLE EMS stimulálja az emberi test agyi jeleit, és mozgásjeleket továbbít közvetlenül meghatározott izomcsoportokhoz a fogantyún keresztül, így ritmusos izomösszehúzódásokat, és teljesebb gyakorlatot biztosít. Más eszközökkel ellentétben a test elülső és hátsó része egyszerre kezelhető.
Háromszor erősebb, mint a piacon kapható többi izomstimuláló eszköz, mégis kényelmesebb az ügyfelek számára. Biztonságos és hatékony megoldás azon férfiak és nők számára akik a has vagy a fenék alakjának, méretének és feszességének javítására törekszenek.

Ellenjavallatok

Terhesség, szoptatás, pacemaker, magas vérnyomás, fényérzékenység, rosszindulatú daganatos megbetegedés, súlyos cukorbetegség, keringési rendellenesség.
A kezelés kevésbé hatékony diabéteszes pácienseknél, vagy pajzsmirigy betegeknél (anyagcsere zavarokkal rendelkezőknél).

TruSculpt 2 in 1  eredmények

A TruSculpt NO FAT kezelésnek hála várni fogod, hogy tükörbe nézhess!

NO FAT kezelés eredménye. Ezt a kezelést 2-3 hetente lehet elvégezni és heti 2 MUSCLE kezeléssel lehet kombinálni, vagy HIEMT – tel.

Egy 6 alkalmas kúrával már igazán látványos zsírcsökkenés érhető el!

A TrusCart technológia jelenleg az elérhető egyik legjobb, leggyorsabb és leghatékonyabb kezelés a piacon!

TruSculpt 2in1 kezelések
VIP Body Shape Debrecen

TRUSCULPT 2in1 TESTKEZELÉS | KAR, HAS, FENÉK, COMB, VÁDLI, TOKA

Időpontok lefoglalása: 20.000 Ft ( A bérlet árából levonjuk )

TruSculpt NO FAT kezelés / Extratartós zsírbontó, bőrfeszesítő eljárás

Alkalom árak

1 terület: 30.000Ft
2 terület: 50.000Ft

Bérlet árak

1 terület 4 alkalom: 120.000 Ft
2 terület 4 alkalom : 180.000 Ft
1 terület 6 alkalom : 190.000 Ft

2 terület 6 alkalom : 250.000 Ft

TruSculpt MUSCLE kezelés / EMS Izomépítő, testkontúrozó, zsírcsökkentő eljárás

Alkalom ár

1 terület 15.000 Ft
2 terület 22.000 Ft
3 terület 27.000 Ft
4 terület 32.000 Ft

Bérlet árak

1 terület 6 alkalom 65.000 Ft
2 terület 6 alkalom 85.000 Ft
3 terület 6 alkalom 100.000Ft
4 terület 6 alkalom 120.000 Ft

Bejelentkezés kezelésre

Amennyiben első alkalommal jár nálunk úgy kérjük először használja telefonos elérhetőségünket, hogy időpontot egyeztessünk egy díjmentes konzultációra.

4031 Debrecen
Forgách utca 4.

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”