Kezelések

Thermage kezelés

Ránctalanítás és bőrfeszesítés a legújabb orvos esztétikai és kozmetikai eljárásokkal a vip body shapeben!

Thermage : ÚJDONSÁG!

A Thermage kezelés teljes mértékben non-invazív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtét.

A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.

A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a kezeést. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.

Hogyan működik a Thermage?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ezekben a  rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli  módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a  rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt,  a kialakult eredmény pedig több évig tartós.

A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes.

A Thermage kezelés folyamata

A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év között mutatja a legjobb eredményeket. A Thermage kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.

A Thermage eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2, vagy legfeljebb 3mm helyett akár 3-4mm, vagy akár közel 5mm mélységig is kifejtse a hatását.

Összehasonlítva: Egy HIFU gép 1,5 és 4,5,mm közöt dolgozik az arcon.

Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, öregebb, makacsabb ráncok ellen is kifejti jótékony, fiataltó hatását. Az eredmény tartósan megmarad!

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a vendég. A kezelés után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. A kezelést követő 6 hónapban pedig folyamatosan javul a bőr állapota. A meginduló kollagén termelés miatt a bőr feszesedik, majd a 6. hónapra kisimul. A fél év alatt kialakult eredmény, a vendég életvitelétől függően évekig megmarad. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe.

A Thermage eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2, vagy legfeljebb 3mm helyett akár 3-4mm, vagy akár közel 5mm mélységig is kifejtse a hatását.

Összehasonlítva: Egy HIFU gép 1,5 és 4,5,mm közöt dolgozik az arcon.

Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, öregebb, makacsabb ráncok ellen is kifejti jótékony, fiataltó hatását. Az eredmény tartósan megmarad!

A Thermage kezelés mára a világ első számú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító eszközévé vált.

Milyen területek kezelhetők?

R

Arc

R

Homlok

R

Szem körül

R

Toka

R

Nyak

R

Dekoltázs

R

Test különböző részein

Arc, homlok, szem körül, toka, nyak, dekoltázs és a test különböző részein alkalmazható a megnyúlt bőr feszesítésére.

Különösen jó hatékonysággal működik még szülés után azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr.

Gyakori kérdések a Thermage kezelésről

Van-e valamilyen látható nyoma, hegvonala a kezelésnek?

Nincsen látható nyoma a kezelésnek.

A kezelés gyors, és komplikációmentes. Nem okoz kiesést vagy korlátozást a mindennapi életvitelben. Ritkán fordul elő, hogy a kezelést követő bőrpír, amely inkább egy napozás utáni leégéshez hasonlítható egy kis magyarázkodásra ad okot. Ebben az esetben a napozás utáni leégésnél használt bőr regenerálló termékeket kell alkalmazni.

Mit érzek a  kezelést követően?

Maximum egy-két óráig tartó, bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik.

Közvetlenül a Thermage kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.

Kell-e valami utókezelés a Thermage után?

Nem a kezelés utókezelés nélkül is hatásos.

A tartós eredmény természetesen függ a vendég öregedési folyamatától (genetikai) és életmódjától is. Dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.

Thermage kezelés
VIP Body Shape Debrecen

Thermage kezelés Árlista

Arc:                                14.000Ft / alkalom
Nyak:                             14.000Ft / alkalom
Dekoltázs:                     14.000Ft / alkalom
Szemkörnyék:               7.000Ft / alkalom
Teljes arc + nyak + dekoltázs : 30.000Ft / alkalom
Könyök:                          7.000Ft / alkalom
Felkar:                            14.000Ft / alkalom
Has:                                 14.000Ft / alkalom
Belső comb:                   14.000Ft / alkalom
Teljes comb:                  30.000Ft / alkalom
Térd:                               14.000Ft / alkalom
Bérlet árak :
5 és 10 alkalmas bérletek:
Szemkörnyék:               30.000Ft / 5 alkalmas
                                        55.000Ft / 10 alkalmas
Könyök:                         30.000Ft / 5 alkalmas
                                        55.000Ft / 10 alkalmas
Arc:                                 60.000Ft / 5 alkalmas
                                       110.000Ft / 10 alkalmas
Nyak:                              60.000Ft / 5 alkalmas
                                       110.000Ft / 10 alkalmas
Dekoltázs:                     60.000Ft / 5 alkalmas
                                       110.000Ft / 10 alkalmas
Teljes arc:                     135.000Ft / 5 alkalmas
                                       255.000Ft / 10 alkalmas
Felkar:                           60.000Ft / 5 alkalmas
                                       110.000Ft / 10 alkalmas
Has:                               60.000Ft / 5 alkalmas
                                      110.000Ft / 10 alkalmas
Belső comb:                60.000Ft / 5 alkalmas
                                      110.000Ft / 10 alkalmas
Teljes comb :              135.000 / 5 alkalmas
                                      255.000 / 10 alkalmas
Térd:                            60.000 / 5 alkalmas
                                     110.000 / 10 alkalmas

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”