Kezelések

Gépi nyirokmasszázs

 Welness relaxáció. Felfrissít, nyugtat.

Gépi nyirokmasszázs

A gép nyirokmasszázs számos tünet kezelésére alkalmazhatü az alakformálás mellett.

Nyirokkeringési betegség (limfödéma) kezelése.

Nyirokkeringési betegség (limfödéma) kezelése. Nyiroködéma általában a végtagokat érinti. A sejtek között felgyűlő nyirok folyadék duzzanatot, feszülő fájdalmat okoz. Daganatos betegség műtéti vagy besugárzásos kezelése után különösen gyakori.

Emlőeltávolítás utáni állapotok kezelése.

Emlőeltávolítás utáni állapotok kezelése. A daganat miatti emlő eltávolítás után az esetek döntő többségében ödéma alakul ki az érintett oldali karon. Hasi-kismedencei műtéteket követően pedig az alsó végtagokon.

Visszérbetegség kezelése.

Visszérbetegség. A kezelés hatékonyan szünteti meg a visszeres eredetű feszülő fájdalmat, duzzanatot és nehézláb érzést. Terhességi visszérbetegségben is kockázatmentesen alkalmazhatod.

Perifériás érbetegség (érszűkület) kezelése

Perifériás érbetegség (érszűkület). Csak azok a fejlettebb készülékek használhatók érszűkület kezelésére, melyeknek “felülről-lefele irányú” programja is van, azaz a nyomást a combtól a lábujjak felé irányítják. A kezelés hatékonyan javítja a végtagok vérkeringését és javítja a sebek gyógyulását is.

Trombózis megelőzése

Megelőzés. Műtétet követő inaktivitás során a keringés lelassul és ilyenkor megnő a trombózis (vérrög kialakulása az éren belül) veszélye, a gépi nyirokmasszázs segít ennek megelőzésében. Szintén alkalmazható a műtétet követő vérömleny és végtagduzzanat csökkentése.

Végtag bénulás

Végtag bénulás. A mozgásképtelen, bénult végtag vérkeringése lelassul, hajlamosít a trombózis és/vagy felfekvéses seb kialakulásásra. A gépi nyirokmasszázs “pótolja” a végtagi izmok mozgását és ezzel a nyirok- és vérkeringés fenntartását.

Narancsbőr kezelése

Narancsbőr. A rendszeres gépi masszázs “feltöri” a narancsbőrt okozó csomókat a bőrben és segít megszüntetni. Fokozza továbbá a kavitációs zsírbontó kezelések hatását.

Welness relaxáció

-Wellness-relaxáció. Kellemes masszázst biztosít a fáradt testnek. Felfrissít, nyugtat.

Gépi nyirokmasszázs

GÉPI NYIROKMASSZÁZS

 • 2500Ft / 30 perc
 • 5 X 30 perces bérlet 12.000Ft
 • 10 X 30 perces bérlet 22.500Ft

Kombinált kezelések

 • 5 alkalom 6D Lipolézer + 6 alkalom HIEMT + ajándék Gépi nyirokmasszázs bérlet   88.000Ft
 • 10 alkalom 6D Lipolézer + 6 alkalom HIEMT + ajándék Gépi nyirokmasszázs bérlet 116.000
 • 20 alkalom 6D Lipolézer + 6 alkalom HIEMT + ajándék Gépi nyirokmasszázs bérlet 168.000Ft

 

  Vélemények

  Rólunk mondták

  D. Andrea

  “Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

  B. Henriett

  “De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

  B. Anita

  “Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”