Kezelések

Konzultáció

Személyre szabott kezelések a te testedre szabva!

Ingyenes konzultáció

A konzultációra előre egyeztetett időpontban lehet érkezni, mivel egyszerre egy vendéggel foglalkozunk.

Itt tudunk részletesen beszélgetni a problémás területekről, a táplálkozási szokásokról, az életvitelről és kicsit megismerkedünk. Lehetőség van a kezelőhelyiségben megismerkedni a gépekkel és a kezelések menetével, illetve adott esetben ki is lehet próbálni egyes kezeléseket néhány percben. Minden lényeges dolgot alaposan átbeszélve ismertetjük a lehetőségeket, hogy mely kezelésekkel lehet elérni az áhított eredményt. A döntés minden esetben a Vendégé, senkit nem beszélünk rá semmire!
Ezután egyeztetjük a kezelés időpontját és hogy hogyan kell rá készülni.
A kezelésen találkozunk legközelebb!

Bejelentkezés konzultációra

Ha kérdésed van vagy, első alkalommal jársz nálunk, kérd díjmentes konzultációnkat, hogy megismerkedjünk és átbeszéljük milyen kezelések javasoltak számodra!

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”