Referenciák

Előtte – utána fotók a sikeres átalakulásokról!

Tekintsd meg azon vendégeinket akik már megcsinálták és büszkék rá! Légy te a következő!

A képeken szerepelnek az alkalmazott kezelések illetve az alkalmak száma is. Természetesen nem az összes ügyfelünk látható a képen csak azon vendégeink akik beleegyeztek hogy dokumentáljuk és közzétegyük a közösen elért eredményünket!  Kérdése van? Kérjen díjmentes konzultációt az első kezelés előtt!

Vélemények

Rólunk mondták

Sz-B. Mónika

“Szia Mariann, nagyon boldog vagyok. Képzeld a combom olyan sima mint a babapopsi. Ha ilyen eredményt értünk el a lézerrel 3 alkalom után mi lesz még itt a 10. alkalomra! Nagyon nagyon hálás vagyok hogy rád találtam!”

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”

Ajándékozz testszépítést!

Ajándékozz testkezelést bármilyen alkalomra! Ki ne örülne egy alakformáló bérletnek!? Pláne az ország LEGJOBB ALAKFORMÁLÓ SZALONJÁBA!
Ez az AJÁNDÉK telitalálat lesz!

Kérd stúdiónkban személyesen vagy telefonon!