Házirend

VIP BodyShape Debrecen Alakformáló stúdió

VIP BODY SHAPE

A Házirend célja, hogy meghatározza a VIP Body Shape alakformáló stúdióban folyó tevékenységek alapvető szabályait. Betartására azért van szükség, hogy minden problémamentesen működjön, illetve, hogy mindenki elégedetten távozzon. A házirend mindenkire kiterjed, aki a VIP Body Shape stúdió vendége, vagy aki a stúdióban tartózkodik. 

1. Bejelentkezés szükséges a kezelésekre, illetve szolgáltatásokra, mely a 30/779-1378-as telefonszámon, a Facebook: Alakformal oldalon privát üzenetben, illetve a vipbodyshape@gmail.com e-mail címen tehetsz meg.

2. A kezeléseken a beleegyező nyilatkozatok elolvasása és aláírása után mindenki saját felelőséggel vesz részt.

3. Az első alkalmad előtt, kérünk, érkezz 15 perccel előbb, mert a kezelésekkel kapcsolatos Beleegyező nyilatkozatokat ki kell töltened. Ezek aláírásával megerősíted, hogy jó egészségügyi és fizikai állapotban vagy, tehát semmi sem akadályozza, hogy a kezeléseken részt vegyél, vagy a szolgáltatásainkat igénybe vedd. Adataidat saját nyilvántartásunkhoz használjuk fel, azt harmadik félnek nem adjuk ki. Az első kezelések alkalmával fotókat készítünk a kezelt területekről, melyeket a beleegyezésed nélkül nem teszünk közzé.

4. Higiéniai okokból a nyirokmasszázst csak megfelelő öltözetben lehet használni, ezt a konzultáció során elmondjuk.

5. A bérletek más személyre nem ruházhatók át, és a lejárati időn belül fel kell használni. ( Egyelőre nincs lejárati idő.)

6. A kezelések, illetve szolgáltatások pontosan kezdődnek. Kérjük, hogy érkezz időben! Késés esetén az eredeti kezelési idő szerint fejeződik be a kezelés, a csúszások elkerülése miatt. Tehát az utolsó kezelésből levesszük a késés idejét.

7. Ha nem tudsz a befoglalt időpontodon megjelenni, akkor kérjük, jelezd, mert ilyenkor másnak is fel tudjuk ajánlani a felszabadult helyet. Az időpontot a kezdés előtt legalább 24 órával lehet lemondani. Ha ez nem történik meg, abban az esetben egy alkalmat levonunk a bérletből. Megértésedet köszönjük.

8. Érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen időd az átöltözésre.

9. 18 éven aluliak nem járhatnak kezeléseinkre.

10. Szeszes ital fogyasztása, tiltott szerek használata tilos a VIP Body Shape alakformáló stúdió területén, és ezek hatása alatt a kezeléseken részt venni szigorúan tilos!

 

VIP Body Shape

VIP Bodyshape Stúdió

4031 Debrecen, Forgách utca 4.
Előzetes bejelentkezés szükséges!