Kezelések

Szétnyílt hasizom helyreállítás

Hasizom helyreállító kezelés HIEMT technológiával

HIEMT kezelés – Debrecen

Ha valamilyen egészségi probléma miatt nem tud súlyokat emelni, nálunk miközben fekszik, hihetetlen izommunka megy végbe! Hiemt elektromágneses alakformálás! Egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén.

HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. A korábbi eljárásokhoz képest, egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe.

Szülés utáni hasizom kezelése

Szülés után az izmok, szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, függetlenül attól, hogy valaki végez-e rendszeres testmozgást terhesség előtt és alatt.

A szétnyílt hasfal jelenség mindenkinél előfordulhat, akkor is, ha természetesen szült vagy ha császármetszésre került sor. A nők majdnem harmadát érinti ez a kórkép és közülük igen nagy számban terhesség után is jelen van.

Legtöbbüknél már Rectus Diastasisról beszélünk, ami az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti, ha a a rostok szétválása meghaladja a 2 ujjnyi távolságot. Ebben az esetben a törzs elülső támaszfala sérül, mely nem csak esztétikai problémát okoz, hanem mozgásszervi kellemetlenségekhez vezethet. Leggyakrabban szülést követően alakul ki, de előfordulhat férfiaknál is: sportolás kapcsán, súlyemelés, túlsúly miatt.

Az egyenes hasizom a bordáktól egészen a csípőlapátig, szeméremcsontig halad. Esztétikai szempontból ez az az izom, amit mindenki „csinosítani”, kockásítani akar. Ez egy páros izom, amelynek közepén egy kötőszövet, a linea alba fut, ez kapcsolja össze az izmokat. Amikor valaki gyermeket vár és az idő elteltével növekszik a pocakja, a hasizmok oldalra tolódnak. Ez egy természetes folyamat, de ilyenkor a linea alba megnyúlik, feszül. Ha a rostok szét is válnak, akkor beszélünk rectus diastasisról.

Hogyan ismerjük fel a szétnyílt hasfalat?

Azt, hogy valakinek szétnyílt- e a hasfala szülés után meg tudja állapítani a szakember. Ha esetleg valamiért ez elmarad akkor az anyuka is észlelhet néhány tünetet. Ilyen például a hasfal elődomborodása, erős derékfájdalom, hiszen a hasfal nem tudja ellátni a legfontosabb funkcióját, a támasztást, tartást.

A rectus diastasis a hasfal megerősítésével javítható, akár a panaszok teljes megszűnéséig.

A hasizmok főbb feladatai: vizelet és székletürítés szülésmedencefenék rögzítése, tüsszentés, köhögésszervek rögzítése, hasüreg lezárása, hasűri szervek védelme, törzs fordítása, emeléshez szükséges kilégzésben fontos szerepet játszik,  hasüregi nyomás fenntartása.

Ha ezeket a feladatokat nem tudja a hasizom megfelelően ellátni, akkor át kell vennie másik területnek ezt a terhet. Ilyenkor a medence alap és a gerinc rendkívül kiveszi a részét a feladat átvállalásából. Ez eredményezhet rossz tartást, gyenge gátizmot és egyre előre domborodó hasat. Minden ilyesfajta probléma kellemetlen érzéssel, fájdalommal járhat. Akár nőgyógyászati problémákhoz és vizeletvisszatartási zavarokhoz is vezethet.

HIEMT hasizom kezelés

A Hiemt kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a Hiemt lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már a négy kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

Hogyan néz ki egy HIEMT hasizom helyreállító kezelés?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

HIEMT– A jövő nagy TRENDJE az alakformálásban

Az eljárás hivatalos neve HIEMT azaz High Intensity Focused ElectroMagnetic Technology vagy Field– magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. Mi mostantól a HIEMT nevet alkalmazzuk az egyszerűség kevéért.
A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. Kicsit hasonló a nagyon régi EMS eljáráshoz, de alapvetően egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe (a 7 TESLA energiamennyiség mindent elmond..)

Mi a folyamat?

A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe -csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest – az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.
Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletet ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. 
Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!
Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat (pontosabb és részletesebb folyamat a tanfolyamunkon mert most már biztos unod…:). A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását) Tehát: a zsírszövet is csökken!
És hát nem utolsósorban, de a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik.

Mit ér el tehát a technológia?

Kisebb zsírszövetet
Nagyobb izomtónust és izomtömeget
5-ször Gyorsabb anyagcserét

Tudtad, hogy?

Az elektromágneses eljárás a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása?
Hogy a fenék zsírszövete hála istennek nem csökken az eljárástól?
Hogy 2017 óta tesztelik az eljárást azaz volt idő kitesztelni és bizonyítani hogy elég biztonságos és eredményes és mik a hosszú távú hatások?
Hogy a híres sztárok is ezzel tartják karban magukat valójában?
FONTOS!
Az eredmények a testalkattól függően változnak. A kezelések azonban tonizálást, izomépítést és zsírégetést eredményeznek a kezelt területen.
3-3,5 cm zsírszövet vastagság felett, javasoljuk zsírbontó kezeléseink egyikét beépíteni a kúrába.
Ellenjavallat: terhesség és szoptatás alatt fém vagy elektronikus implantátumok, a kezelés helyén pacemaker beültetés, defibrillátor beültetés, neurostimulátor beültetés, gyógyszerpumpa beültetés, duzzanat, epilepszia, közelmúltbeli műtét, láz, latex allergia, heggyógyulás a kezelési területen, ne fogyasszon és ne igyon sok ételt legalább 60 perccel a hasi kezelés előtt.

%

Izomtónus növekedés

%

Izomtömeg növekedés

%

Zsírszövet csökkenés

Fenék emelkedés

5-szörös metabolizmus gyorsulás

11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban!

HIEMT Kezelések
VIP Body Shape Debrecen

HIEMT ELEKTROMÁGNESES TESTKEZELÉS | KAR, HAS, FENÉK, COMB, VÁDLI

  1 területre
  6 alkalmas bérlet 50.000Ft
  2 területre
  6 alkalmas bérlet 80.000Ft
  3 területre
  6 alkalmas bérlet 115.000Ft
  Minden alkalom mellé most ajándék Gépi Nyirokmasszázs (30 perc)!

  Kombinált kezelések

  5D LIPOLÉZER + HIEMT ELEKTROMÁGNESES TESTKEZELÉS

  • 5 alkalom 5D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 88.000Ft
  • 10 alkalom 5D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 116.000Ft
  • 20 alkalom 5D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 168.000Ft

  HIEMT ELEKTROMÁGNESES TESTKEZELÉS + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

  • 4 alkalmas bérlettel 70.000Ft
  • 6 alkalmas bérlettel 85.000Ft

  NAGY CENTIFALÓ – Kavitációs testkezelés + HIEMT elektromágneses testkezelés + Gépi nyirokmasszázs

  • 4 alkalmas bérlettel 78.000Ft
  • 6 alkalmas bérlettel 85.000Ft

  FESZESLESZEK – HIEMT elektromágneses testkezelés + Rádiófrekvenciás kezelés + Gépi nyirokmasszázs

  • 4 alkalmas bérlettel 78.000Ft
  • 6 alkalmas bérlettel 85.000Ft

  NAGYGENERÁL – 5D Lipolézer 3 területre + HIEMT 2 területre

  • 4 alkalmas bérlettel 225.000Ft
  • 6 alkalmas bérlettel 350.000Ft

  Vélemények

  Rólunk mondták

  D. Andrea

  “Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

  B. Henriett

  “De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

  B. Anita

  “Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”