Kezelések

Inkontinencia kezelés – Debrecen

A kezelés amelytől minden nő olyan lehet mint lánykorában!

Inkontinencia kezelés a VIP Body Shape debreceni stúdiójában!

Egy új non-invazív módszer az inkontinencia zavarok megszüntetéséért és a jobb nemi életért!

– bizonyítottan jobb nemi élet
– higiénikus, hiszen a kezeléssorozat minden esetben ruhában történik
– nincs semmilyen mellékhatása
– gyors eredmények
– egy alkalom csak 30 perc

Mi a vizelet inkontinencia?

Az inkontinencia az akaratlan vizeletvesztést, a visszatartási képtelenséget jelenti. Ha akaratunktól függetlenül vizelet  ürül a szervezetünkből, függetlenül attól hogy csupán néhány csepp, vagy nagyobb mennyiség, vizelet inkontinenciáról beszélünk. Általában női változókori betegségként tartják számon, vagy leggyakrabban szülés után fordulhat elő, ám gyakorlatilag minden életkorban előfordulhat nemtől függetlenül. Leggyakoribb oka a medencefenék izomzatának beidegzési zavara, vagy annak süllyedése, s ezen okok a vizelettartás képességének csökkenését eredményezhetik.

Az inkontinencia leggyakoribb fajtái:

Stressz inkontinencia: Fizikai terhelés által kiváltott akaratlan vizeletvesztés.
Sürgető inkontinencia: Az erős vizelési ingert a beteg, nem képes visszatartani, a vizelet akaratlanul távozik.
Kevert inkontinencia: A stressz és a sürgető inkontinencia együttes előfordulása.

Hogyan történik a terápia?

A HIEMT technológiás inkontinencia kezelés intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

 

Mik a HIEMT inkontinencia kezelés legfontosabb előnyei?

 

Egy inkontinencia kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg. A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

%

A kezelt személyek 67%-a felhagyott a betétek használatával

%

A kezelt alanyok 76%-ánál nőtt a nemi vágy és elégedettség

%

Minden tesztalany esetében tudatosabbá vált a medencefenék izmainak használata

Gyors, kényelmes, beavatkozás mentes kezelés

Az inkontinencia kezelés ülő helyzetben történik a kezelőfelületen. Semmilyen kellemetlenségel nem jár. A kezelés alatt akár mobilozhat, olvashat.

Diszkrét és gyors

A kezelés alatt ön végig ruhában marad. Egy kezelés időtartama csupán 30 perc, mely után rögtön távozhat, és folytathatja napi tevékenységeit.

Hatékony kezelés, valós eredményekkel

Kedves Vendégünk kérésére tesszük közzé abban a formában, ahogy megkaptuk. Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat és örülünk, hogy segíthettünk! – VIP Body Shape Debrecen

“Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, ugyanis erről a témáról szinte semmit nem lehet olvasni. 2 hónapja volt az első intim kezelésem a VIP Body Shape alakformáló stúdióban. Mariann fantasztikus, nagyon szimpatikus, figyelmes és hasonlóak a nézeteink a világról. A hely tiszta, elegáns ,gyönyörű és otthonos. Minden apró részlet szuper volt, nem éreztem magam futószalagon, ahol gyorsan eldaráljuk a problémát, javasolnak valamit, fizetek és már jön is a következő vendég. A kezelés 8 alkalomból állt és abszolút fájdalommentes. Leültem egy padra nadrágban és már kezdődhetett is. 30 perc volt az egész kezelés. Hetente kétszer kellett megismételni 4 héten keresztül. Amiért ezt a kezelést választottam, az a hüvelyfal erősítése, rugalmasságának visszaállítása és a szülés utáni inkontinencia megszűntetése. Mivel erről senki a környezetemben nem beszélt, pedig rengeteg barátnőm, rokonom van, aki ugyanúgy mostanában szült, ezért cikinek éreztem kérdést is feltenni arról, hogy pl más is keresztbe teszi-e a lábát tüsszentés közben? Pedig valljuk be, két gyerek szülése után nem marad minden a régiben, hiába próbáltam intimtornát is. Mivel a kezelés letelt, így már tudok véleményt írni. Teljes mértékben megérte! Az inkontinencia megszűnt teljesen. Arról nem is beszélve, hogy a hüvelyfal rugalmasabb lett és érezhető a különbség. Férjem a tanú rá! Aki eddig gondolkodott rajta, lépje meg, igazán megéri!” –

– Egy elégedett vendég

Inkontinencia kezelés
VIP Body Shape Debrecen

Jelentkezzen be ingyenes inkontinencia kezelés konzultációra debreceni stúdiónkba!

HIEMT INTIMPAD

Inkontinencia kezelése és hüvelyizmok erősítése.
8 alkalmas bérlet 60.000Ft

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”