Kezelések

Kavitációs zsírbontás

Egy kúra alatt akár EGY-KÉT RUHAMÉRET CSÖKKENÉS!

Kavitációs zsírbontás Debrecen

Kavitációs (ultrahangos) zsírbontás – VIP Body Shape Debrecen

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozást nem igénylő eljárás, amely során a nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül, mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppantása során olyan nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ultrahangos zsírbontó kezelés hatására folyékonnyá vált zsírok és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszerbe kerülnek, onnan a májban a lebontás megtörténik, majd a vizelettel távoznak a szervezetből.

Az eredmények már néhány kezelés után látványosak!

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken, az adott testrész körfogata centiméterekkel csökken. A kezelés az alábbi területeken alkalmazható: csípő, has, fenék, felkar és comb.

Kavitációs zsírbontás Debrecen

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A kavitáció során a narancsbőr (cellulit) látványos kezelése is elérhető, mivel az ultrahangos zsírbontás stimulálja a vérkeringést, így szebb és feszesebb bőrt kapunk.

Kavitációs kezelés után

Kavitációs kezelések után egy napos szénhidrát és cukormentes diéta, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc nyirokmasszázs, vagy mozgás ajánlott. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. A fokozott folyadékbevitel csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is nagyon fontos.

Ellenjavallatok

Terhesség, szoptatás, menstruáció alatt a hason (csípő, fenék, comb lehet), májbetegség, súlyos cukorbetegség, helytelen veseműködés, pacemaker, komoly szív és érrendszeri, keringési betegség,  kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma, epilepszia 18 év alatt.

Kavitációs zsírbontás kezelések
VIP Body Shape Debrecen

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS | TESTTÁJANKÉNT

 • 7200Ft / alkalom
 • 5 alkalmas bérlet 34.000Ft
 • 10 alkalmas bérlet 65.000Ft
 • + Zsírégető hatóanyag: alkalmanként 2000Ft
 • Most minden alkalom mellé ajándék Gépi Nyirokmasszázs (30 perc)!

Kombinált kezelések

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + GÉPI NYIROKMASSZÁZS

 • 7500Ft / alkalom
  5 alkalmas kombinált bérlet most 27.000Ft
  10 alkalmas kombinált bérlet 48.000Ft
  Most kedvezményes!

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

 • 13.000Ft / alkalom
  5 alkalmas bérlet 62.500Ft
  10 alkalmas bérlet 120.000Ft

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

 • 10.000Ft / alkalom
  5 alkalmas bérlet 42.000Ft
  10 alkalmas bérlet 75.000Ft

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS +  VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

 • 14.000Ft / alkalom
  5 alkalmas bérlet 60.000Ft
  10 alkalmas bérlet 100.000Ft

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”