Kezelések

HIEMT ALAKFORMÁLÁS

Elektromágneses zsírcsökkentés és testkezelés

HIEMT kezelés – Debrecen

Ha valamilyen egészségi probléma miatt nem tud súlyokat emelni, nálunk miközben fekszik, hihetetlen izommunka megy végbe! Hiemt elektromágneses alakformálás! Egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén.

HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. A korábbi eljárásokhoz képest, egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe.

Mi a folyamat?

A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést…persze nem sajnáljuk őket. 

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletnek, ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

 

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy, mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat. A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át, azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

%

Izomtónus növekedés

%

Izomtömeg növekedés

%

Zsírszövet csökkenés

Fenék emelkedés

5-szörös metabolizmus gyorsulás

11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban!

Mire alkalmazhatjuk?

Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelés. Törzs izmainak erősítésére. Petyhüdt kar feszesítésre. Fenékemelésre. Combizmok erősítésére, comb térfogat csökkentésére. Szétnyílt hasizom kezelésére. 

Hogyan zajlik a kezelés?

Egy kúra 3 hét és 6 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perces. Tehát: gyors, eredményes, kényelmes.

Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

Elismert fenéklifting eljárás!

A HIEMT a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása? Hogy a fenék zsírszövete nem csökken az eljárás tól? Hogy 2017 óta tesztelik az eljárást, azaz volt idő bizonyítani, hogy elég biztonságos és eredményes, illetve mik a hosszú távú hatások?

Tanácsok

Ajánlott a fokozott rost és víz bevitel a gyorsabb eredmények érdekében. Az egészséges étkezés, és a rendszeres mozgás segíti a kezelés sikerességét.Napi 30 perc séta ajánlott A kávé és az alkohol fogyasztásától célszerű tartózkodni, mivel azok gátolják a nyirokrendszert a zsír eltávolításában.

Várni fogod, hogy tükörbe nézhess!

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

HIEMT Kezelések
VIP Body Shape Debrecen

HIEMT ELEKTROMÁGNESES TESTKEZELÉS | KAR, HAS, FENÉK, COMB, VÁDLI

1 területre
6 alkalmas bérlet 50.000Ft
2 területre
6 alkalmas bérlet 65.000Ft
3 területre
6 alkalmas bérlet 70.000Ft

Kombinált kezelések

6D Lipolézer + HIEMT elektromágneses testkezelés:

 • 5 alkalom 6D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 88.000Ft
 • 10 alkalom 6D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 116.000Ft
 • 20 alkalom 6D LIPOLÉZER + 6 alkalom HIEMT + AJÁNDÉK Gépi nyirokmasszázs bérlet 168.000Ft

NAGYGENERÁL CSOMAG : 6D Lipolézer 3 területre + HIEMT 2 területre:

 • 10 alkalmas bérlettel 215.000Ft
 • 20 alkalmas bérlettel 330.000Ft

  Vélemények

  Rólunk mondták

  D. Andrea

  “Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

  B. Henriett

  “De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

  B. Anita

  “Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”