Testkezelő Gépek

TruSculpt 2in1

ne maradj le az alakformáló kezelőgépek legújabb trendjéről! 

Egy gép, két szuperhatékony kezelés, extra rövid idő alatt! TruSculpt 2in1! A gép ami hamarosan uralni fogja az alakformáló piacot! Már előrendelhető a VIP Body Shape-től!

TRUSCULPT 2in1 kezelőgép, amit vendégeid imádni fognak!

A forradalmi, non-invazív, monopoláris rádiófrekvenciás kezelési technológiájú alakformáló gép, személyre szabott megoldást kínál bizonyított eredményekkel, akár már egy 15 perces kezelés alkalmával, amely tartósan csökkenti a zsírsejteket.

IDŐHATÉKONY!

Más kezelési formák, átlagosan körülbelül  50 – 105 percet vesznek igénybe a kezelések elvégzésére, így a TruSculpt a legkényelmesebb a piacon a zsírsejtek gyors és szuper hatékony megcélzására, az izmok kényelmes éptésére, és a bőr feszesítésére egyaránt!

HIEMT Pro

A TRUSCULPT 2in1 felhasználható:

9

ZSÍRCSÖKKENTÉS

9

BŐR FESZESÍTÉS

9

IZOMÉPÍTÉS

TRUSCULPT 2in1 kezelőgép működési elv

A TruSculpt folyamatos monopoláris rádiófrekvenciát használ. Ez a technológia klinikailag bizonyítottan átlagosan 24%-os zsírcsökkentést tesz lehetővé, és a betegek egyéni igényeihez igazodik. A TruSculpt NO FAT 2Mhz monopoláris RF alacsony frekvenciájú és egyenletes továbbítású technológiája mélyen behatol a bőr alá, és eléri a teljes zsírréteget a bőrtől az izomig!

Valós idejű hőmérséklet szabályozás

A gép a bőr hőmérsékletét folyamatosan figyeli, és az energiaszállítást automatikusan úgy állítja be hogy elérje, és a zsírsejtekben tartsa a 45 Celsius foknál magasabb terápiás hőmérsékletet, miközben a bőr hőmérséklete 3-4 fokkal hűvösebb marad.

A rádiófrekvenciáról köztudott, hogy elpusztítja a zsírsejteket mélyen a bőr alatti rétegben, elkerülve az ereket, idegvégződéseket és más kötőszöveteket. A TruSculpt rádiófrekvenciás technológiájának legnagyobb előnye, hogy feszesíti a bőrszövetet, valamint elpusztítja az  alatta lévő zsírsejteket.

Nincs szükség további idő és energia igényes kivezető kezelésekre!

A TruSculpt gép megkönnyíti az ön és vendégei életét is! A kezelés után nem szükséges kivezető kezelések alkalmazása mint a már jól ismert nyirokmasszázs! A TrusSculpt olyan technológiát használ, melynek során a szervezet maga üríti ki az elpusztult zsírszöveteket!

Gyorsabb kezelés, nagyobb hatékonyság, további extra kezelések nélkül!

Miért válassza a TruSculpt 2in1-t?

Időhatékony

A piacon elérhető hasonló gépekkel ellentétben egy kezelkés akár 25 perc is elegendő! Ráadásul nincs szükség kivezető kezelésekre sem!

1 gép = 2 gép

Egy gép amelyet zsírcsökkentésre és izomépítésre is magas hatékonysággal alkalmazhat vendégei számára!

Nem szükséges kezelőszemélyzet

Nem igényel kezelőszemélyt, a vendéget ott lehet hagyni pihenni, relaxálni a kezelés idejére. Ezért az úndonságért a vendégek rajongani fognak!

Költséghatékony

Kezelési árazástól, és megfelelő számú kiépült vendégkörtől függően a gép ára 1-2 hónap alatt megtérül önnek!

1 GÉP 2 FANTASZTIKUS KEZELÉS

TRUSCULPT
NO FAT

%

Átlagos zsírcsökkenés

Kezelési idő 25 perc. Egyszerre max 2 terület kezelhető! Az eredményessége ugyanolyan tartós mint egy zsírleszívásé, viszont nincs szükség műtéti beavatkozásra és az ára is kedvezőbb! 12 héttel a NO FAT kezelés után: Átlagosan 24%-os zsírcsökkenés! A zsírsejtek elpusztulnak ezáltal hosszú ideig diéta nélkül is tartós az eredmény!

TRUSCULPT
MUSCLE

%

Izomtömeg növekedés

A kevés szabadidővel rendelkező vendégeket is ki tudjuk szolgálni, mivel a kezelési idő nagyon rövid. 2-3 hetente 25 perc, illetve 30 perc heti két alkalommal és akár 8 területet megedzhetünk a MUSCLE kezeléssel.

Egy magabiztos és erős gép, különböző kezelőfejekkel a könnyebb használatért, és a hatékonyabb kezelésekért!

6db 2Mhz-es monopoláris RF

6db fejegység! Könnyen használható egyszerre rögzíthető és a testre helyezhető. Hat kezelési terület, amely lefedi a hasat és az oldalakat!

További kezelőfejek célzott kezeléshez!

Kisebb zsírlerakódásos területek célzott kezelésére szolgálnak!

Külön kezelőfejeket használhat a toka, a  szájmenti területek, a mellek menti területek, vagy a térd menti zsírfelhalmozódások kezeléséhez!

Digitális kijelző, könnyű kezelhetőség!

A 10.4-inch méretű érintő kijelző segítségével gyerekjáték a kezelések gyors beállítása és alkalmazása!

A gép könnyű kezelhetőségéről személyesen is meggyőződhet a VIP Body Shape stúdiójában!

TruSculpt, Klinikai eredményekkel igazolva!

A klinikai szövettan azt mutatja, hogy a TruSculpt 2in1 gép klinikailag
bizonyítottan gyulladást és zsírelhalást okoz 1,5 cm mélységig a bőrréteg alatt. A szövettani kutatásokat klinikai vizsgálatokkal egészítették ki, amelyek kimutatták, hogy átlagosan 26%-os a zsírcsökkenés ultrahanggal mérve.

A gép a bőr hőmérsékletét állandóan monitoringozza, és az energiaszállítást automatikusan úgy állítja be, hogy elérje, és a zsírsejtekben tartsa a 45 Celsius foknál magasabb terápiás hőmérsékletet, miközben a bőr hőmérséklete 3-4 fokkal hűvösebb marad, kellemes érzetet keltve a páciens számára! Ennek a folyamatnak a hatására a zsírszövetek elpusztulnak, és 12 hét alatt természetes módon, utókezelések nélkül kiürülnek a szervezetből!

Tekinste meg saját eredményeinket már a VIP Body Shape facebook oldalán!

Ami a VIP BODYSHAPE gépekhez jár:

– Ingyenes gyakorlati betanítás 

– 1 év garancia

– Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatás

– Kezeléshez szükséges adminisztrációs anyagok

– Magyar nyelvű részletes használati útmutató

Kérdése van a TruSCULPT 2in1 géppel kapcsolatban?

Telefonáljon! Értékesítőnk készséggel várja hívását!

TRUSCULPT 2in1 KEZELŐGÉP

Rendelje meg most!

KÓD: VIP BS TRU2IN1

Ár: 2.220.000Ft + Áfa

Kérjen ajánlatot online, vagy telefonon!

Tegye fel kérdéseit a HIEMT Pro géppel és kezelésekkel kapcsolatban, vagy jöjjön el személyes konzultációra stúdiónkba hogy megtekintse és kipróbálja a gépet!

4031 Debrecen
Forgách utca 4.

Érdeklődés TRUSCULPT 2in1 GÉP  vásárlásról

Adatvédelmi tájékoztató