Szépítő Gépek

Lézeres tetoválás eltávolító gép

Pikoszekundum Lézeres tetoválás eltávolító gép

KÓD: VIP BS PCL 1064

4,189,000Ft + Áfa 

Mit jelent a Picoszekundum?

A Picosecond az első olyan újgenerációs esztétikai lézer amely nem csupán a hőre támaszkodik, a bőrön sötét foltokat okozó pigment (tetoválótinta vagy a melanin) elégetéséhez vagy elolvadásához.

Ehelyett a Picosecond mérnökei a legmodernebb orvostudományi eljárásokat alkalmazták a betegek újszerű kezelésében. A módszer lényege hogy ahelyett, hogy felhalmozná a hőt, a Picosecond olyan gyorsan (a másodperc billió része alatt) ad le energiát, hogy a pigmentet és a tetoválótintát alkotó apró részecskék vibrálnak és összetörnek anélkül, hogy a környező szöveteket megégetnék. A kevesebb hőnek köszönhetően az eljárás kevesebb szövetkárosodással és kényelmetlenséggel jár.

Még ennél is lenyűgözőbb, hogy a Picosecond forradalmi technológiáját úgy tervezték, hogy kihasználja a szervezet természetes gyógyulási folyamatait, hogy a bőr fiatalságát oly módon állítsa helyre, amely korábban nem volt lehetséges. A szabadalmaztatott Focus lencsetechnológia segítségével a Picosecond hatékonyan alakítja át a lézerenergiát gyengéd nyomáshullámokká, amelyek aktiválják a sejtjelzést, a test természetes kommunikációs folyamatait, mely a közelmúlt történelmének egyik legizgalmasabb orvosi felfedezése.

A Pikoszekundumos lézer funkciói:

Exogén pigment eltávolítása: Szemvonal, ajakkontúr, tetoválás eltávolítás;

Endogén pigment eltávolítás: Anyajegy, öregségi folt, napfolt, szeplő, Ota és Ito nevusa;

Bőrápolás: Bőrfeszesítés, finom vonalak eltávolítása, ránctalanítás, striák eltávolítása.

A nyomáshullámos technológiáról

A pikoszekundumos ultrarövid impulzus időtartam túlmutat a fototermikus hatáson, és intenzív fotomechanikai hatást, szabadalmaztatott “PressureWave”-et azaz nyomáshullámokat okoz, ami nagyobb felszakításokat eredményez a célpontban, mindezt kevesebb kezeléssel, kevesebb áramlással és a környező bőr sérülése nélkül. Még a sötét, makacs kék és zöld tinták, valamint a korábban kezelt, ellenszenves tetoválások is eltávolíthatóak ezzel a csodás új innovatív technológiával

 

Előtte & Utána képek

Picoszekundum Vs. Nanoszekundum technológia

A hagyományos nanoszekundumos lézerek túlnyomórészt fototermikus hatásra támaszkodnak, hőt juttatva a pigmenthez és a környező szövetekhez. A Picosecond kihasználja a “PressureWave” technológiát, hogy a tintát apró részecskékre zúzza, amelyeket a szervezet már könnyedén eltávolít.

A hagyományos nanoszekundumos lézerek túlnyomórészt fototermikus hatásra támaszkodnak, hőt juttatva a pigmenthez és a környező szövetekhez. A Picosecond kihasználja a “PressureWave” technológiát, hogy a tintát apró részecskékre zúzza, amelyeket a szervezet már könnyedén eltávolít.

A Pikoszekundumos lézer legfontosabb előnyei

Egyedi előnyök

Eltávolíthatja a nem ideális bőrpigmentet, hogy javítsa a bőr fényességét;

Kevesebb energia felhasználása a környező szövetek károsodásának csökkentésére, jobb terápiás hatás elérése érdekében;

Rövidebb kezelési idő, fejlettebb technológia használatával, hogy a bőr jobb kozmetikai eredményeket érjen el;

Kiemelt előnyök

Nem károsítja a bőrt;

Sebészeti beavatkozás hegek hagyása nélkül;

Nincs érzéstelenítés, csökkenti az érzéstelenítők káros hatását;

Gyors kezelés, gyors eltávolítás nem befolyásolja az életet.

FAQ

A Picosecond biztonságos?

A pikoszekundumos ultragyors impulzusok és a speciális hullámhosszok együttesen csökkentik az átvitt hőmennyiséget. A kevesebb hő kevesebb károsodást jelent a környező bőrön és így kisebb sérülésveszélyt jelent.

Milyen érzés az eljárás?

A legtöbb ember nagyon csekély kényelmetlenséget tapasztal, és a bőrrevitalizációs kezeléseket úgy írják le, mintha egy befőttesgumi csípése lenne. Mivel a tetoválás eltávolító kezelések több energiát használnak fel, a betegek esetenként tapasztalhatnak kényelmetlenségeket, de a kezelőorvos zsibbadó krémet vagy más segédeszközt alkalmazhat a kellemetlenség minimalizálása érdekében.

 Mennyi ideig tart az eljárás?

Az eljárási idő a kezelendő terület nagyságától függ, átlagos méretű tetováló és bőrrevitalizációs kezeléseknél 10 perc a szokásos.

Hány kezelés szükséges?

A nem kívánt pigmentfoltok kezelésére szolgáló PicoSure-kezelések száma a kezelt állapottól és az egyén reakcióitól függően változik.

A tetoválás eltávolításakor a tinta mérete, elhelyezkedése és sűrűsége fontos szerepet játszik abban, hogy milyen gyorsan sikerül a tisztulást elérni, de 4-10 kezelés* általános a modern tetoválásoknál. A kezelő képes lesz értékelni és személyre szabott tervet készíteni.

A bőrrevitalizációs kezelések száma nagymértékben függ a kezelendő klinikai állapottól, de általánosan a 2-5 kezelés a gyakori. Kezelője személyre szabott tervet tud készíteni.

Meddig tartanak az eredmények?

A tetoválás eltávolítása és az aknés hegek eredménye tartós. A bőrrevitalizációs kezelés eredménye hosszantartó, de bizonyos pigmentállapotok visszatérhetnek. Egyes betegek úgy találják, hogy a hathavonta végzett PicoSure Focus kezelés segíthet megelőzni a pigment felhalmozódását és lassítani a ráncok megjelenését.

Lesz hegesedés?

A Picoszekundumot a biztonság szem előtt tartásával tervezték, és a hegesedés nagyon ritka. A tetováláseltávolító kezelések több energiát igényelnek, mint a bőr revitalizálása, és egyes betegeknél hipopigmentáció (a kezelt terület bőrszínének halványodása) jelentkezhet, de ez általában átmeneti, és a gyógyulás befejeződése után a normál bőr általában helyreáll.

Mennyi a gyógyulási idő?

±A felépülési idő a kezelt állapottól és az egyes betegek gyógyulási képességétől függ. A tipikus kezelési intervallumok pigmentfoltos elváltozások esetén 2-6 hét, tetoválás eltávolítása esetén 6-8 hét. Az aknés hegek és ráncok kezelése a Focus lencsesorral 3-4 hetente végezhető el. Kezelőorvosa személyre szabott kezelési tervet készít Önnek.

Specifikáció

 

Villanyszerviz követelmény: 30 Amper

Hullámhossz: 1064nm & 532 nm & 755 nm 

Célzó fény: 632.8 nm

Szpot mérete: Zoomolás 2.0mm-6.0mm Fixed: 6.00mm,8.0mm,10.0mm

Impulzus energia: 50-2000mj

Impulzus időtartam: 500ps

Pulzusszám: 1Hz-20Hz

Energia: 2500VA

Hútőrendszer: Belső vízhűtés + léghűtő rendszer

Munka mód: Folyamatos

Méret: (a csuklós karokat nem tartalmazza): 650x350x850

Súly: 90kg

Energiaigény: AC110-240V, 50-60HZ

Pikoszekundum Lézeres tetoválás eltávolító gép

Picosecond Laser -Lézeres tetoválás eltávolító gép

KÓD: VIP BS PCL 1064

4,189,000Ft + Áfa