Szépítő Gépek

Nyirokmasszázs gép infrával és EMS-el

 Welness relaxáció. Felfrissít, nyugtat.

Gépi nyirokmasszázs

A gép nyirokmasszázst számos tünet kezelésére alkalmazhatjuk ügyfeleink számára. Hamar vendégei kedvenc kezelésévé válik majd!

Rendelje meg ön is az egyik legtöbbet eladott gépünket!

A Gépi nyirokmasszázs alkalmazási területei:

Nyirokkeringési betegség (limfödéma) kezelése.

Nyirokkeringési betegség (limfödéma) kezelése. Nyiroködéma általában a végtagokat érinti. A sejtek között felgyűlő nyirok folyadék duzzanatot, feszülő fájdalmat okoz. Daganatos betegség műtéti vagy besugárzásos kezelése után különösen gyakori.

Emlőeltávolítás utáni állapotok kezelése.

Emlőeltávolítás utáni állapotok kezelése. A daganat miatti emlő eltávolítás után az esetek döntő többségében ödéma alakul ki az érintett oldali karon. Hasi-kismedencei műtéteket követően pedig az alsó végtagokon.

Visszérbetegség kezelése.

Visszérbetegség. A kezelés hatékonyan szünteti meg a visszeres eredetű feszülő fájdalmat, duzzanatot és nehézláb érzést. Terhességi visszérbetegségben is kockázatmentesen alkalmazhatod.

Perifériás érbetegség (érszűkület) kezelése

Perifériás érbetegség (érszűkület). Csak azok a fejlettebb készülékek használhatók érszűkület kezelésére, melyeknek “felülről-lefele irányú” programja is van, azaz a nyomást a combtól a lábujjak felé irányítják. A kezelés hatékonyan javítja a végtagok vérkeringését és javítja a sebek gyógyulását is.

Trombózis megelőzése

Megelőzés. Műtétet követő inaktivitás során a keringés lelassul és ilyenkor megnő a trombózis (vérrög kialakulása az éren belül) veszélye, a gépi nyirokmasszázs segít ennek megelőzésében. Szintén alkalmazható a műtétet követő vérömleny és végtagduzzanat csökkentése.

Végtag bénulás

Végtag bénulás. A mozgásképtelen, bénult végtag vérkeringése lelassul, hajlamosít a trombózis és/vagy felfekvéses seb kialakulásásra. A gépi nyirokmasszázs “pótolja” a végtagi izmok mozgását és ezzel a nyirok- és vérkeringés fenntartását.

Narancsbőr kezelése

Narancsbőr. A rendszeres gépi masszázs “feltöri” a narancsbőrt okozó csomókat a bőrben és segít megszüntetni. Fokozza továbbá a kavitációs zsírbontó kezelések hatását.

Welness relaxáció

-Wellness-relaxáció. Kellemes masszázst biztosít a fáradt testnek. Felfrissít, nyugtat.

Nyirokmasszázs gép infrával és EMS-el

KÓD: VIP BS NIE 20

Ár: 598.000Ft + Áfa

Kérjen ajánlatot online, vagy telefonon!

Tegye fel kérdéseit a HIEMT Pro géppel és kezelésekkel kapcsolatban, vagy jöjjön el személyes konzultációra stúdiónkba hogy megtekintse és kipróbálja a gépet!

4031 Debrecen
Forgách utca 4.

Érdeklődés HIEMT Pro GÉP vásárlásról

Adatvédelmi tájékoztató