Szépítő Gépek

980nm Orvosi Dióda Lézer

Érrendszeri eltávolítás, Fizioterápia, Gombás köröm eltávolítása, Lipolízis

980nm Diode Laser – Orvosi lézer gép

gép

KÓD: VIP BS 980 DL

2,025,000Ft + Áfa 

Működési elv

 

  1. Vaszkuláris eltávolítás:

A 980 nm-es lézer a porfirin érsejtek optimális abszorpciós spektruma. A vaszkuláris sejtek elnyelik a 980 nm hullámhosszú nagyenergiájú lézert, megszilárdul, majd végül disszipálódik.

A hagyományos lézeres kezelések bőrpírjának leküzdésére, a bőr nagy kiterjedésű égési területére professzionális tervezésű kézidarab, amely lehetővé teszi, hogy a 980 nm-es lézersugarat egy 0,2-0,5 mm átmérőjű tartományra fókuszálják, így fókuszáltabb energia juthat el a célszövethez. elkerülve a környező bőrszövet megégését. A lézer az érkezelés során serkentheti a bőr kollagénnövekedését, növelheti az epidermális vastagságot és sűrűséget, így a kis erek már nem szabadulnak fel, ugyanakkor a bőr rugalmassága és ellenálló képessége is jelentősen megnő.

  1. Körömgomba eltávolítása:

A lézeres rendszer a köröm átlátszóságának átmeneti növelésére javasolt körömgombásodásban (pl. dermatophytes trichophyton rubrum és T. mentagrophytes és élesztőgombák Candida albicans stb.)

  1. Fizikoterápiás fájdalomcsillapítás:

A lézerterápia a fájdalom enyhítésére, a gyógyulás felgyorsítására és a gyulladás csökkentésére szolgál. Ha a fényforrást a bőrre helyezzük, a fotonok több centimétert áthatolnak, és elnyelődnek a mitokondriumokba, a sejt energiatermelő részébe.

  1. Lipolízis:

A 980 nm-es lézer, a célzónyaláb transzkután megvilágítása biztosítja az energia szállítási terület pontos megjelenítését. A lézerfényt 1 mm-es mikrokanül (OSYRIS) segítségével juttatják a zsírrétegbe, amely 600 μm-es optikai szálat tartalmaz. A fényenergiát hővé alakítja, felmelegíti a zsírsejteket, feloldja a zsírsejteket, elzárja az apró ereket és feszesíti a bőrt. Ezután távolítsa el az oldott zsírt speciális kanülök segítségével.

Technológia jellemzők

Legújabb lézeres technológia ér- és pókvénák eltávolítására;

1-60W állítható energia a különböző igények kielégítésére.

kevesebb mellékhatás: nincs égés, bőrpír vagy heg.

kevesebb alkalom: Csak egy vagy két kezelés szükséges.

jobb eredmények: az energia jól fókuszál a 0,2-0,5 mm-es pontra.

A kezelő egység fejei

Kezelési területek:

Főleg érterápia

EVLT (Endovénás vénák lézeres kezelése)

Érrendszeri elváltozások terápia

Pókvénák/arcvénák Vörösvér eltávolítása: mindenféle telangiectasia, cseresznye haemangioma stb..

Körömgomba eltávolítása

Fizikoterápia

További funkciók

  • 1) . Bőrkiemelkedések: szemölcsök, anyajegyek, lapos szemölcsök, összetett nevusok, nyúlványok, zsírrészecskék és egyéb bőrproblémák;
  • 2) . Pigmentált elváltozások: öregségi foltok, leégés, pigmentek,
  • 3) . Plasztikai sebészet: Lipolízis
  • 4) . ENT
  • 5) . Fogászati
  • 6) . Nőgyógyászati

Fizikoterápia

Különféle fájdalmak és nem fájdalmas betegségek: elsősorban neuropátia okozta, mint például izom, ín, izom fasciitis, mint például váll periarthritis, nyaki spondylosis, ágyéki izomhúzódás, reumás ízületi fájdalmak.

Körömgomba eltávolítása

A 980 nm-es lézer a porfirin érsejtek optimális abszorpciós spektruma, a vaszkuláris sejtek elnyelik a 980 nm hullámhosszú, nagy energiájú lézert, megszilárdul, és végül eloszlik.

A hagyományos lézeres kezelés során kialakuló bőrpír leküzdésére a nagy égő bőrfelületen professzionális tervezésű kézidarab, amely lehetővé teszi, hogy a 980 nm-es lézersugarat 0,2-0,5 mm átmérőjű tartományra fókuszálják, hogy fókuszáltabb energiát érjen el a célszövet. elkerülve a környező bőrszövet megégését.

A lézer az érkezelés során serkentheti a bőr kollagén növekedését, növelheti a hám vastagságát és sűrűségét, így a kis erek többé nem szabadulnak fel, ugyanakkor a bőr rugalmassága és ellenálló képessége is jelentősen megnő.

Lipolízis

A 980 nm-es dióda lézer a zsírleszívás adjuváns eszközeként jól ismert. Ebben a rendszerben a víz kromofor, és a lézeres lipolízis a fotokémiai (az zsírsejtek membrán permeabilitásának változása) és a fototermikus hatások (közvetlen zsírsejtek sérülése) révén kiváló módszer az egyenletes oldódáshoz.

Viszér kezelése

A maximális kimeneti energia akár 30 watt

Német gyártmány

IV. osztályú biztonsági besorolás

Többféle funkció

Specifikáció

 

Nyaláb átvitel: Bikvarc optikai szál átvitel

Lézer típusa: CW impulzus, impulzus és szimpla

Hullámhossz: 980nm±2nm

Teljesítmény: 1-60W

Impulzusszélesség: 0,01-1 s (0,05 s lépés)

Impulzuskésleltetés: 0,01-1 s (0,05 s lépés)

980nm Dioda laser – Orvosi Lézer gép

980nm Diode Laser – Orvosi lézer gép

gép

KÓD: VIP BS 980 DL

2,025,000Ft + Áfa