Szépítő Gépek

6D Lipolézer

A legújabb lézeres zsírbontó technológia

Az 6D LIPOLÉZER az egyik legújabb technológiai eljárást alkalmazza annak érdekében, hogy a vendégei gyors és látványos eredményeket érjenek el, karcsúsítás és feszesedés terén. Magyarországon elsőként a VIP BODYSHAPE-től elérhető!

PÖRGESSE FEL SZÉPSÉG STÚDIÓJA FORGALMÁT, NÖVELJE VENDÉGKÖRÉT ÉS BEVÉTELEIT GYORSAN ÉS EREDMÉNYESEN!

6D Lipolézer gép

KÓD: VIP BS 6D LIPO

1.980.000 Ft + Áfa

Mi az 6D Lipolézer innovatív technológiája?

Az STB Laser Lipo a legújabb lézer-zsírbontó technológia, amely lehetővé teszi a hüvelykvesztés és a test kontúrjainak elérését fájdalom nélkül, tűk nélkül és leállás nélkül.

Hogyan működik?

A lézer liposzómák alacsony lézerenergiát bocsátanak ki, kémiai jeleket generálnak a zsírsejtekben, lebontják a tárolt
triglicerideket szabad zsírsavakba és glicerinekbe, és felszabadulnak a sejtmembránban lévő csatornákon keresztül. A zsírsavakat és a glicerint ezután a szervezet körül szállítják a szövetekbe, felhasználva őket az anyagcsere során, hogy energiát hozzanak létre. A zsírsav felszabadulásának folyamata a test természetes reakciója, amikor a szervezetnek tárolt
energiatartalékokat kell használnia, így a Lipo nem okoz természetellenes reakciókat a szervezetben, és nem befolyásolja vagy károsítja a bőrt, az ereket és a perifériás idegeket.Minden környező struktúra. A kezelés utáni edzés egy ideje biztosítja a teljes anyagcserét, és eltávolítja a szabad zsírsavakat a szervezetből.

Miért a lézeres lipázt?

Klinikailag bizonyított

Független klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy egyes esetekben az STB lézer Lipo összehasonlítható a zsírleszívás eredményével. Az ultrahangos képek azt mutatják, hogy a zsírréteg mélysége csak egy kezelés után 30% -kal csökken. További kezelések tovább javíthatják az eredményeket. Minden kezelés után, amikor a zsírsejt tartalma felszabadul, az eredmény azonnal látható. Az enyhe edzés utáni kezelés felgyorsítja a felszabadult zsír eltávolítását.

Megfizethető kezelés

A lézeres zsírleszívás gazdaságosabb és hatékonyabb, mint a sebészeti zsírleszívás és más ultrahangos vagy lézeres technikák.

Biztonságos és fájdalommentes

Az STB Laser Lipo alacsony szintű látható vörös lézert használ, hogy biztonságos és fájdalommentes bioszimulációt hozzon
létre a célzsírszövetben. Ez a stimuláció egy normális kémiai út, és ha szükséges, a szervezet ezeket az utakat használja fel az energia felszabadítására, így az STB lézer Lipo nem okoz abnormális hatásokat a szervezetben, és nem károsítja az emberi szöveteket, például sejteket, ereket vagy szomszédos idegeket vagy fontos szerveket. A kezelés minden bőrtípuson és testrészen elvégezhető, nem kívánt zsírtárolást, és a kezelés után azonnal visszatérhet a normális aktivitáshoz.

Azonnali hatás

A hatás közvetlenül a kezelés után látható. Jellemzően minden kezelés 2-5 cm-rel csökkentheti a hasi kerületét. A kezelés időtartama 8 kezelés, ajánlott több mint 4 hét, hetente 2 kezelés.

Célzott lipidcsökkentés

A set-top box lézer Lipo csökkentheti a zsírt bizonyos problémás részekre. A lézerbetét elhelyezése a célterületen, a felső bar, a felső kar, a has vagy a combok, a zsír bontható és specifikusan eltávolítható a régióból. Ez egy nagy előny, amely
csökkentheti az általános testzsírt az étrendhez és a testmozgáshoz képest, de nem képes az egyes területeket alakítani.

Mely testrészeket kezeljük a 6D Lipolézeres zsírbontás során?

Ez a biztonságos és hatékony zsírbontás a problémás területeken nyújt segítséget:

 

 • Csípőn
 • Hason
 • Háton
 • Fenéken
 • Combokon
 • Karokon
 • Tokán 

Alkalmazhatóság:

 • zsírbontás, körméretcsökkentés
 • alakformálás, cellulitkezelés
 • feszesítés
 • anyagcseregyorsítás

Kiemelkedően magas ügyfél elégedettség

A visszajelzések alapján 90% feletti elégedettségi arány!

Gyors megtérülés

Havi bevételét akár több százezer forinttal tudja növelni.

Alacsony költségek

Nincs plusz költsége a kezeléseknek (pl. bármilyen anyag, utántöltés stb..)

6D Lipolézer gép

KÓD: VIP BS 6D LIPO

1.980.000 Ft + Áfa

Kérjen ajánlatot online, vagy telefonon!

Tegye fel kérdéseit a 6D Lipolézer géppel és kezelésekkel kapcsolatban, vagy jelentkezzen be személyes konzultációra stúdiónkba hogy megtekintse és kipróbálja a gépet!

4031 Debrecen
Forgách utca 4.

Érdeklődés 6D LIPOLÉZER GÉP vásárlásáról

Adatvédelmi tájékoztató