Kezelések

Vákuumos testkezelés

ismerje meg ezt a lenyűgöző hatású kiegészítő kezelést!

Vákuumos testkezelés

Vákuumos testkezelés – VIP Body Shape Debrecen

Napjainkban már szinte a csapból is az alakformálásról és a szépség ápolásról lehet hallani, akármerre is jár az ember. De ez valójában csak a modern kor vívmánya és kultúrája miatt kialakult őrület? Hát nem. Leginkább a nőket egészen a középkortól kezdve érdekelte külsejük, szépségük. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy már 3000 évvel ezelőtt is használtak köpölyözést, ami a mai modern vákuum technológia őse.

A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. Ez a légüres tér által lehet a test, különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik. Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltűnteti az apróbb ráncokat.

Ez a technológia nem csak a ráncok eltűntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsír rétegeinek simítására, leolvasztására is. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el.

Mire jó a vákuumos testkezelés?

Nyirokfolyadék elszállításának gyorsítása

Celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése.

Pihentetés

Hát- és nyaki izmokra gyakorolt nyomás enyhítése.

Bőrfelület szépítése, celullit csökkentése

Növekedési csíkok kezelése, combok és felkar formálása, fenék és a has feszesítése, mellek formálása, pattanásos bőr megnyugtatása, tisztítása.

Keringés regeneráció

A fölösleges zsírszövet eltűntetése (a sejt szintű anyagcsere növelése, serkentése), sejt aktivizálás, bőrfeszesítés (különösen arc és nyaki terület).

Fagocitózis fokozása

A falósejtek, melyek felfalják a fölösleges, nem kívánt anyagokat, működésének fokozása (visszér problémák, túlzott kipirosodás és apróbb vénák kezelésében).

Kinek ajánlott a vákuumos testkezelés?

Gyakorlatilag bárkinek. Ez a kezelés kiváló megoldás lehet már folyamatban lévő fogyókúra kiegészítéseként, de már nagyobb testömeg csökkenés után is gyönyörűen feszesíti és vitalizálja a megereszkedett (kötényhas) bőrréteget. Természetesen nem régiben elkezdett diéta, tisztítókúra esetén is nagy mértékben segít a tisztító folyamat beindításában. Problémásabb bőrű, pattanásos vendégek esetében bőrtisztító hatása vitathatatlan. Továbbá a szinte minden nő számára ismert cellulit problémákat is látványosan szépíti, szűntetheti meg.

Vákuumost testkezelés
VIP Body Shape Debrecen

VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

 • 6000Ft / alkalom
 • 5 alkalmas bérlet 27.000Ft
 • 10 alkalmas bérlet 48.000Ft
  Most minden alkalom mellé ajándék Gépi Nyirokmasszázs (30 perc)!

Kombinált kezelések

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

 • 10.000Ft / alkalom
 • 5 alkalmas bérlet 42.000Ft
 • 10 alkalmas bérlet 75.000Ft.

KAVITÁCIÓS TESTKEZELÉS + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS +  VÁKUUMOS TESTKEZELÉS

 • 14.000Ft / alkalom
 • 5 alkalmas bérlet 60.000Ft
 • 10 alkalmas bérlet 100.000Ft

Vélemények

Rólunk mondták

D. Andrea

“Éreztem magamon a változást de így látni nagyon durva! Pozitív értelemben! Eszméletlen örülök hogy rád találtam!!”

B. Henriett

“De én sokkal nagyobb hálát érzek azért amit nálam elértél! El sem hiszem, nagyon durva mennyi zsír eltűnt! Nagyon jó szakember vagy és egy fantasztikus ember!”

B. Anita

“Remekül érzem magam az új testemben! Nem gondoltam hogy valóban ilyen gyors és hatékony lehet a testkezelés. Imádom azeredményt! Szuperül éreztem magam minden egyes alkalommal a stúdióban. Imádtam a beszélgetéseket és a sok-sok nevetést!”