Szépítő Gépek

HIEMT Ring

A HIEMT RING AZ ELÉRHETŐ EGYIK LEGÚJABB KEZELŐGÉP A PIACON. CSAK A VIP BODYSHAPE-NÉL!

INNOVÁCIÓ. Nagy intenzitású elektromágneses EMS izomépítő és zsírégető mágnes gyűrűs stimulátor gép!

Hogyan működik a HIEMT Ringes test karcsúsítás és izomépítés?

Ez a legújabb fejlesztésű kezelési technológiával lehetőség nyílik a test non-invazív karcsúsítására és formázására, egyidejű  izomépítés és zsírégetés alkalmazásával. A nagy intenzitású pulzáló elektromágneses stimuláció folyamatos izomösszehúzódást biztosít izomlazítás nélkül, így biztosítsa az izom számára, hogy maximális kapacitással dolgozzon.

Ezek az extrém összehúzódások megkövetelik az izom alkalmazkodását, ezáltal izomtömeg fejlődés történik a kezelt területeken, miközben a zsír elég.

A klinikai vizsgálatok átlagosan 19%-os zsírcsökkenésről valamint 16%-os az izomtömeg növekedésről számolnak be, a rendszeresen történő kezelések során.

A kezelési területek közé tartozik a has, a fenék, a kar és a comb.

HIEMT Pro

%

Zsírcsökkenés

%

Izomtömeg növekedés

A HIEMT Ring új kezelő egysége a mágneses gyűrű!

A mágneses stimuláció népszerűsége az elmúlt években nőtt, különösen olyan területeken, mint az izomépítés, a medencefenék izomzatának erősítése, rehabilitációja és fájdalomkezelése, amint azt számos publikált tanulmány tükrözi. Köztudott hogy a mágneses stimulációs eszközök többféle célra konfigurálhatóak. A mágneses stimuláció klinikai alkalmazása az esztétika, az urológia, a rehabilitáció, a fizikoterápia és a fájdalomkezelés területénis alkalmazottak. A motoros és szenzoros stimuláción alapuló eljárás, izomösszehúzódást és neuromodulációt indukál. Most egy olyan innovatív funkcionális mágnesterápiás készülék lépett be a piacra, mely kényelmesebb kezelési élményt, és jobb kezelési hatást biztosít a terápián résztvevőknek.

Alakformálás biztonságosan és kényelmesen!

A nagy intenzitású impulzusos elektromágneses technológia olyan, mintha 20 000 felülést vagy guggolást végeznél mindössze 30 perc alatt, kemény munka és izzadság nélkül! A 30 perces kezelések gyorsak és ebédszünetben is elvégezhetőek. Klinikailag teljesen igazolt, hét független vizsgálatban tesztelték biztonságosságra és hatékonyságra vonatkozóan.

A HIEMT Ring izomszövetre gyakorolt hatásai

A magas intenzitású elektromágneses technológia révén, az autológ izmok folyamatos összehúzásával, valamint az extrém terheléssel, az izom belső szerkezetében nagy mértékű változás megy végbe. Új fibrillák, fehérjeláncok és  izomrostok termelődnek (izomhiperplázia) nő az izomsűrűség és térfogat.

A HIEMT RIing zsírszövetre gyakorolt hatásai

A HIEMT technológia 100%-ban extrém izomösszehúzódással dolgozik. A zsírsavak
lebontják a triglicerideket, amelyek nagy számban halmozódnak fel véletlen sejtekben. A felesleges anyagok test normális anyagcseréjével ürülnek le. Ezért a mágneses elvékonyodás erősítheti és növelheti az izmokat, ugyanakkor zsírcsökkentő hatással bír. A HIEMT technológiával ellátott kiváló gép körülbelül 20 000 kényszerített izom-összehúzódást indukál munkamenetenként. Ezek a szupramaximális összehúzódásoknak tekintett kényszerösszehúzódások nem érhetők el akaratlagos izomműködéssel.

Fogyás és izomnövelés, a dekoltázs csökkenése nélkül!

A fogyásról általánosságban elmondható hogy az mindig zsírvesztéssel jár amely nem csak egy területen történik hanem ugyanúgy végbemegy a mellekben is. Ennél fogva számtalan nőnek jelentett problémát a súlyvesztés elérése anélkül hogy a dekoltázs mérete csökkenjen. A HIEMT technológiával azonban célzott zsírveszteséget érhetünk el, a mellek méretének csökkenése nélkül!

Ami a VIP BODYSHAPE gépekhez jár:

– Ingyenes gyakorlati betanítás 

– 1 év garancia

– Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatás

– Kezeléshez szükséges adminisztrációs anyagok

– Magyar nyelvű részletes használati útmutató

Kérdése van a HIEMT Ring géppel kapcsolatban?

Telefonáljon! Értékesítőnk készséggel várja hívását!

HIEMT RING

Rendelje meg most!

KÓD: VIP BS EMS / N

Ár: 2.530.000Ft + Áfa

Kérjen ajánlatot online, vagy telefonon!

Tegye fel kérdéseit a HIEMT Pro géppel és kezelésekkel kapcsolatban, vagy jöjjön el személyes konzultációra stúdiónkba hogy megtekintse és kipróbálja a gépet!

4031 Debrecen
Forgách utca 4.

Érdeklődés HIEMT Pro GÉP vásárlásról

Adatvédelmi tájékoztató